מכתבים למערכת למה הורדתם את המתכונים מ"לאישה"? רויטל שרות פפריקה בא בעצם להחליף את פרסום המתכונים ב"לאישה". בפפריקה, כפי שכולם יודעים, ניתן לקבל חינם את המתכונים בהרשמה חד פעמית, ישר לדואר האלקטרוני, מיד בסיום השידור. בעזרת טכנולוגיה מתקדמת נין אפילו לצפות במתכונים בוידיאו! זהו שירות הפתוח לכולם, שנהנים ממנו לעת עתה עשרות אלפי אנשים! שלום, איזה מתכונים אפשר לעשות עם מלווח חוץ מזיווה? מלווח יכול להיות בסיס להרבה מאוד מאכלים, חלקם אפשר גם למצוא באתר התוכנית www.teamim.co.il . מלווח לאחר טיגון מתנהג כמו בסיס שאפשר להניח עליו רטבים כגון רוטב בולונז, סלטים קרים או חמים, ביצים, דבש ובעצם כל דבר! מלווח זה מוצר שמאוד מגרה את היצירתיות שלי, כך שתמיד יש לי במקרר כמה עלים קפואים למקרה הצורך. בוקר טוב ושנה טובה לכולכם אולי זו תישמע שאלה טיפשית (כי הרי נרשמתי לאתר שלכם ואני רוצה לבשל או ללמוד לפחות), אך אני מאלה שלא אוהבות את עבודות הבישול. משום מה, אין לי אהבה לבישול או אפייה וכמעט כל מה שאני מבשלת לא יוצא מוצלח כל כך. בטח תשבו ותצחקו עליי, אבל מקווה שתיתנו לי הסבר ועצה מה לעשות, שכן אני אם לילד מתבגר שמבקש שאמו תכין לו ארוחות טעימות יותר בתודה, שירלי אנחנו לא צוחקים ואת לא היחידה שכותבת לנו מכתב בנוסח זה. לאור דרישת הרבה מאוד מנויים, בקרוב נחנוך בעיתון מדור קבוע של "בישול גורמה בן רגע", בו נפרסם מתכונים פשוטים המבוססים בחלק מהמקרים על מוצרים "אינסטנט". אני משוכנע שהמדור החדש ישמש אותך להכנת הרבה ארוחות שכל המשפחה תהנה מהן! קניתי בשר טרי [שייטל] כמו שאתם ממליצים, צליתי [2 ק"ג] על אש נמוכה כשעתיים ויצא יבש לאלה. לעומת זה הרוטב מצוין, בעיקרון מבחינת הטעם אפשר להגיע לתוצאות דומות גם עם קפוא מס 5 או 6. למה ? אלישבע חבל לבזבז את החלק הנהדר הזה כשהוא טרי לבישול ארוך, ואם כן אז בתוך רטבים סמיכים כגון גולש, וגם אז הוא מבוזבז. אני משתמש בשייטל טרי להכנת סטייקים "בן רגע". הוא לא צריך יותר מ- 3-4 דקות על כל צד וניתן להגיש אותו עם כל מיני רטבים מעל. השייטל גם מתאים להכנת מתכונים של בשר נא כגון קרפצ'יו וסטייק טרטר. כשאני מכינה מרק ירקות בתי אוכלת רק את המים ונשארים לי כל הירקות המבושלים מה אפשר לעשות עם הירקות רונית יש שני מתכונים קלאסיים המיועדים בדיוק לשאריות של בשר וירקות מבושלים: סלט רוסי וסלט " de boeuf". בשני המקרים חותכים את המרכיבים לקוביות של חצי ס"מ ומערבבים עם מיונז. חשוב שהמיונז יהיה מיונז טוב שמיוצר בבית ולא מיונז מסחרי. משאירים יום-יומיים במקרר על מנת שהטעמים יתחזקו וזה דליקטס! אם פעם הבאה שתכיני נשארת מנה מיותרת, תזרקי עצם... ערב טוב האם ידוע לכם היכן אפשר למצוא רשימת מסעדות טובות אשר מאשרות כניסה עם חיות מחמד. כאשר אנו נוסעים לנופש אנו לא רוצים להשאיר את הכלבה סגורה לבד בבית אך זה כמובן מגביל בעיקר כאשר אנו רוצים לאכול. תודה מראש רוני יפה זאת פרשה כאובה. אני לא מכיר בארץ הרבה מסעדות כאלו אבל הנה עכשיו על גבי העיתון אני פונה לכל המסעדנים שקוראים אותנו להרים את הכפפה ולהצהיר: " פה אנחנו שמחים לארח גם כלבים". אני מבטיח לתת לזה פרסום נאה בעיתון. בינתיים, רק שתדע, בפריז עוד מותר ברוב המקומות. הם דאגו להוציא חוק נגד העישון במקומות ציבוריים אבל לחיות מחמד עדיין לא הגיעו. |
Comments